Passa al contingut principal

Homenatge al Che Guevara a Badalona el 8 de octubre


Nota informativa de l'acte en Homenatge al Che Guevara a Badalona el 8 de octubre de 2013

 El 8 d'octubre es va celebrar a la Plaça del Che de Badalona un homenantge al Guerriller Heròic, convocat per la "Comissió del Che de Badalona" formada per més de trenta entitats de la ciutat i on van  participar centenars de persones.

Els moviments socials de Badalona  com la PAH, Badalona es mou (ensenyament), 15-M, Can Ruti diu prou (salud), Plataforma d'aturats i aturades de Badalona i els Iaioflautes van pendre la paraula manifestant que les idees del Che estan vigents en les seves lluites.

Va saludar l'acte Holmedo Pérez, representant a Europa de l'Institut Cubà d'amistat amb els pobles. Es va llegir un manifest de la Comissió del Che de Badalona, continuant amb l'actuació musical del duet "Mas Vale tarde k nunca" ,  i amb el passi d'un video que va mostrar retalls de discursos del Che i de diferents lluites dels nostres barris de Badalona i la projecció  d'imatges en un edifici veí preparat per Llefià@net  . L'acte va concloure amb una ofrena floral feta pels assistents davant el monument al Che.


(Fotos al facebook: "Badalonafotoevents" i "Badanotis"






Nota informativa del acto en Homenaje al Che Guevara en Badalona el 8 de octubre de 2013
 El dia 
8 de octubre se celebró en la Plaza del Che de Badalona un Homenaje al Guerrillero Heroico, convocado por la " Comisión del Che de Badalona " que está formada por más de treinta entidades de la ciudad y donde participaron cientos de personas .
Los movimientos sociales de Badalona como la PA , Badalona se mueve (enseñanza ) , 15- M , Can Ruti dice basta (salud ), Plataforma de parados de Badalona y los Iaioflautes tomaron la palabra manifestando que las ideas del Che están vigentes en sus luchas .
Saludó el acto Holmedo Pérez , representante en Europa del Instituto Cubano de amistad con los pueblos. Se leyó un manifiesto de la Comisión del Che de Badalona, continuando con la actuación musical del dúo " Mas Vale tarde k nunca", y con el pase de un video que mostró recortes de discursos del Che y  de diferentes luchas de nuestros barrios de Badalonala y la proyección de imágenes de grandes dimensiones en un edificio vecino preparado por Llefià @ net El acto concluyó con una ofrenda floral hecha por los asistentes ante el monumento al Che .

( Fotos en el facebook : " Badalonafotoevents " y " Badanotis "

¿SABES QUE DESDE HACE 15 AÑOS HAY CINCO CUBANOS ENCARCELADOS EN LOS EE.UU POR LUCHAR CONTRA EL TERRORISMO? www.antiterroristas.cu     http://badalonacuba.cat/


Entrades populars d'aquest blog

La CCOOtorra de febrer de 2024

Ja teniu disponible la CCOOtorra de febrer de 2024 dedicada als «Temps Moderns». En aquest número hi trobareu informació sobre l'estat de l'estabilització, la Promoció Interna, els endarreriments, la RLlT, els Riscos Psicosocials, entre els següents articles: Editorial: Llums i ombres de la gestió municipal i la negociació La plantilla base no és prioritària per al govern municipal Com aprofundir en el Pla de Riscos Psicosocials? Solidaritat amb el poble palestí: aturem el genocidi! La secció de «CCOOtorreig, la CCOOtorra fa safareig» Podeu descarregar-la en el següent enllaç: La CCOOtorra de febrer de 2024

La CCOOtorra número extraordinari «The Office»

Ja teniu disponible el número extraordinari de la CCOOtorra «The Office», un número molt especial en format de còmic o petita novel·la gràfica per a reflexionar sobre la utilitat del sindicalisme de classe. Esperem que la trobeu útil i divertida! Podeu descarregar-la en el següent enllaç: La CCOOtorra número extraordinari «The Office» (PDF)

Comunicat: Contra la violència masclista, #NOEsteuSoles

CCOO de l'Ajuntament de Badalona expressem el nostre suport al Comitè de Mares de víctimes de violència sexual a Badalona i fem una crida a la participació en l’acte del 15 de juny de 2023. En els últims mesos diverses noies han sofert violacions grupals en els banys del Centre Comercial Màgic de Badalona. Setmana rere setmana surten a la llum pública nous casos que posen al descobert la preocupant magnitud d’una realitat que fins ara s’havia mantingut oculta. Constatem, amb horror, que la maquinària institucional no ha estat prou eficient en la prevenció d’aquestes agressions i en l'auxili que s'hauria d'haver prestat a les víctimes. CCOO tornem a manifestar el nostre rebuig frontal a aquestes brutals agressions i al masclisme que les empara i justifica. Denunciem que la manca de recursos humans i materials dels serveis socials municipals i del servei municipal especialitzat són un factor que condiciona molt negativament la capacitat de portar a terme el treball ed